Grillitapahtuma

02 elokuu 2014
12:00

Toivottavasti kesänne on ollut hauska ja antoisa. Haluamme jatkaa nyt hyvää meininkiä Romanialaisen Mici-Grillitapahtuman merkeissä! Grillailu järjestetään 2. Elokuuta launtaina kello 12 Liuksialan uimarannalla. Osoite on Vedenottamontie, Kangasala, eli siis Vedenottamontien lopussa. Toivomme että rekisteröitte osanottajaksi viimeistään 30.7.

Jokainen voi tuoda omat grillattavat, mutta valmistamme tapahtumaa varten mici-lihaa jota voit ostaa grillatuna paikan päällä. Jäsenille hinta on 3EUR ja muille 5EUR joka sisältää 2-miciä, leipää, sinappia, salaattia ja vesi/mehu. Lapsijäsenille 1,5EUR, joka sisältää muuten saman annoksen mutta vain 1 micin. Mainitkaa rekisteröityessänne (Comments - osiossa) aiotteko tuoda omat grilattavat vai haluetteko ostaa miciä jotta voimme arvioda tarpeiden määrän paremmin!

Linkki ilmoittautumiseen löytyy täältä:

http://doodle.com/h645nnwaftvznc4d

Mikäli teillä on kysymyksiä, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä: mdoiny@yahoo.com tai jani.pahla@gmail.com. Ota yhteyttä myös jos tarvitset kyytiä valitsemaamme kieltämättä hieman eristettyyn grillipaikkaan, yritämme löytää halukkaille kimppakyytejä!

Tervetuloa mukaan!

Tampereen Suomi-Romania yhdistyksen puolesta,

Doina Mucundorfean ja Jani Pahla

Yhteystiedot
Osoite:
Kulttuuritalo Laikku, Keskustori 4
33100 Tampere
tampereen.suomi.romania@gmail.com
Rekisterinumero: 190.094
Y-Tunnus: 2936142-4
Hallitus
Säännot
Ota yhteyttä