Härmälän perjantai-illasta

Carina Qvick-Kansanaho

Perjantaina 24.7. yhdistyksemme sai mieluisia vieraita, kun joukko iloisia romanialaisia Helsingistä ja Turusta saapui vieraiksemme Tampereelle, Härmälän leirintäalueelle, viettämään iltaa grillauksen ja leppoisan yhdessäolon merkeissä. Oli mukava tutustua uusiin ihmisiin ja kuulla mielenkiintoisia tarinoita eri puolilta meille aina niin kiinnostavaa Romaniaa. Taas kasvoi pituutta monella uudella paikalla ja kohteella se “must see” -lista, jota olen laatinut seuraavaa Romanian matkaa varten… (luulenkin, että siihen ei yksi kesäloma ihan riitä). Jotkut läsnäolijoista olivat juuri palanneet pari päivää aiemmin lomalta Romaniasta, joten saimme kuulla ihan uunituoreita kuulumisia!

Suomen sää ei (kuten tyypillistä tänä kesänä) meitä ihmeemmin hellinyt, mutta sentään säästyimme sateelta… joskaan ei täysin kastumatta - pari nuorta herraa nimittäin harrasti vesiurheilua siihen malliin, että ehdimme nähdä useamman asun heidän yllään illan aikana. Saimme maistaa ihania romanialaisia perinneherkkuja kuten micejä ja miniecleruri sekä aromikasta Oltenian țuicaa.

Kiitämme lämpimästi yhdistyksiä hyvästä yhteistyöstä tapahtuman järjestämisessä sekä kaikkia vieraita mukavasta illasta ja leppoisasta yhdessäolosta. Toivottavasti tapaamme pian uudelleen!

comments powered by Disqus
Yhteystiedot
Osoite:
Kulttuuritalo Laikku, Keskustori 4
33101 Tampere
tampereen.suomi.romania@gmail.com
Rekisterinumero: 190.094
Hallitus
Säännot
Ota yhteyttä