8 Päivää Transilvaniassa 8. - 16.6.2015: Oikein onnistunut reissu!

Pirkko K., osallistuja:

Kotiin ostimme tuliaisiksi t-paitoja, Dracula-juttuja, marsipaani-täytesuklaata, halvaa, paikallisia juustoja, sekä muutamia viinipulloja. Ostin myös keramiikkaa; perinteiset vuoristotalot minikokoa, sekä hassun kukkaruukun. Vaatteita ei juurikaan edes katseltu, myös laadukkaaksi kehuttu romanialainen ihonhoitoaineisto jäi hankkimatta.

Kampaajalla kävin, hiusten värjäys sekä kulmien värjäys ja muotoilu yhteensä 150 leitä, eli n 38 €. Etukäteen tarkistin, että aineet on samoja kuin meilläkin ja tulokseen olen hyvin tyytyväinen.

Tämän matkamme järjesti Tampereen Suomi-Romania- yhdistys ja oppaana sekä autonkuljettajana toimi iloksemme paikallinen, Suomessa pitkään asunut Florin. :heart:-kiitos hänelle! Ryhmä oli todella pieni, mikä oli onni koska oli helppo joustavasti suunnitella kohteita porukalla. Kiitos matkaseurasta Jussi ja Sami!

Blogi lukija:

Ajattelinkin, ettei reissunne ihan mikään tavallinen turistireissu ole ollut. Varsinainen elämysmatka ja taatusti olette saaneet paljon faktaa, kun mukana on ollut asiantunteva ihminen opastamassa. On sitä maailma pullollaan mielenkiintoisia paikkoja, joista ei edes tiedä.

Pirkko K.:

Oppaamme asiatuntemus kyllä ihmetytti!

Matkailijan blogi Transilvanian matkasta.

comments powered by Disqus
Yhteystiedot
Osoite:
Kulttuuritalo Laikku, Keskustori 4
33100 Tampere
tampereen.suomi.romania@gmail.com
Rekisterinumero: 190.094
Y-Tunnus: 2936142-4
Hallitus
Säännot
Ota yhteyttä